we are banner

Mi smo

Društvo za faktoring BS Finance 2012 d.o.o. Beograd je prva faktoring kuća registrovana na teritoriji Srbije, sada već davne 2012. godine za poslove faktoringa na domaćem tržištu. Ubrzo nakon osnivanja Društvo otpočinje međunarodno poslovanje i postaje član medjunarodne faktoring organizacije Factor Chain International – FCI.

 

Odlikuje nas značajno iskustvo i efikasnost koje posedujemo, posebno polazeći od činjenice da su naši osnivači bili na vodećim pozicijama u Srpskom bankarskom i privrednom sektoru te da je dugogodisnje iskustvo sublimirano u ponudi i servisu naše faktoring kuće.

 

Imajući u vidu centralnu ulogu finansija u poslovanju svakog privrednog društava, te da je naš menadžment i naši zaposleni sa velikim znanjem i iskustom iz obe oblasti, posebnu pažnju posvećujemo neposrednom i profesionalnom odnosu prema klijentima kako bi našim klijentima ponudilli rešenja za faktoring koja su prilagođena specifičnim zahtevima i potrebama svakoga od njih ponaosob. Tako smo razvili ceo set specijalno dizajniranih proizvoda za potrebe; trgovine, špedicije, hemijske i IT industrije…

 

Danas je BS Finance pouzdan partner za veliki broj lidera u različitim industrijskim granama.

 

BS Finance je…

 

  • društvo za faktoring osnovano 2012. godine kao odgovor na potrebe tržišta i privrede, prepoznat  od strane Menadžmenta,  tada Jubmes Banke i postavljen da funkcioniše samostalno  sa  prenesenim znanjem, iskustvom i profesionalizmom.

  • prvo faktoring društvo sa Odobrenjem Ministarstva finansija Republike Srbije za obavljanje faktoring poslova

  • prva i jednina faktoring kuća u Srbiji članica  Factor Chain International,  renomirane međunarodne asocijacije faktoring kuća koja ima više od 400 članica u preko 90 zemalja sveta

  • jednodomo privredno društvo sa ograničenom odgovornošću  u većinskom vlasništvu BS Investment Group

BS Finance © 2024, Sva prava zadržana | Izrada sajta Normasoft

Pretraga